DESPRE MAGAZINUL DACILOR

Site-ul este fereastra online a ceea ce reprezintă un demers de promovare a Dobrogei şi a bogatei sale istorii, un demers permanent de aducere a tradiţiilor şi istoriei la loc de cinste. Prin intermediul lui luaţi contact cu eforturile făcute de noi pentru a reconstitui ceea ce s-a încercat din răsputeri să se şteargă, trecutul nostru dacic. În premieră în ţara noastră, aveţi un portal dedicat achiziţiei de produse care reconstituie portul şi armamentul dacilor. De asemenea, aveţi la dispoziţie şi obiecte din actualitate care sunt marcate de Danais. Varietatea produselor puse la dispoziţia publicului va creşte cu sprijinul vostru. Vă mulţumim anticipat.

Produsele propuse sunt în serii limitate, numerotate, însoţite de un certificat Danais. Primele 10 produse comandate din fiecare lot beneficiază de un discount de 10%. Produsele care cumulează peste 300 de lei beneficiază de transport gratuit în ţară.

Produsele prezentate pe acest site sunt realizate în atelierele de lemnărie, fierărie, pielărie şi ceramică de către membrii Clubului Danais.

Din pasiunea acestor artişti au rezultat aceste produse superbe, realizate special pentru cei iubitori de frumos, de antichităţi şi nu numai.

Onorarea comenzilor depinde de gradul de complexitate al realizării produsului, cu durată între o zi şi o săptămână, în cazul în care acestea nu sunt pe stoc.

Imediat ce comanda va fi confirmată, artiştii vor crea pentru dvs. obiecte unicat. Produsele pot fi personalizate după preferinţe, dar respectând cultura dacilor. Modelele produselor dacice prezentate pe acest site sunt reproduceri după cele originale.

Pentru că fără trecut nu avem viitor, Danais urmăreşte protejarea artefactelor, promovarea siturilor arheologice, a culturii şi istoriei României.

Tarifele produselor reprezintă contribuţia la susţinerea proiectului Danais.

Echipa Danais vă urează cumpărături plăcute!